Cv Jos

Enthousiast, pragmatisch, behulpzaam en flexibel zijn woorden die mij goed omschrijven. Door mijn open en klantvriendelijke houding ben ik goed benaderbaar voor iedereen. Ik kan mij goed inleven in anderen, maar ook in situaties en heb oog voor details. Ik ben erg leergierig en ik houd van aanpakken en werk daarbij nauwkeurig en resultaat gericht.  

Ik hou van aanpakken en heb een praktische insteek. Bij nieuwe of onbekende zaken doe ik wat onderzoek over de werkwijze en vervolgens voer ik het zelf -met succes- uit. Wat ik leer voer ik graag meteen uit in de praktijk om ervaring op te doen.

OPLEIDINGEN
ROC Friesepoort te Drachten
Allround DTP MBO Niv.32006 -2008

Betreft Assistent-DTP (Desktop Publisher). Grafimedia

ROC Friesepoort te Drachten
Assistent DTP MBO Niv.22004 - 2006

Betreft Assistent-DTP (Desktop Publisher). Grafimedia

Noorderpoort te Groningen
MTS Autotechniek Niv.22003 - 2004
Groene School te Winsum
VMBO Theoretische Leerweg1999 - 2003
UITGEBREIDE VAARDIGHEDEN

ICT en Computers

Al sinds 1994 werk ik veel met computers. Ik help mensen met het oplossen van problemen, zowel hardware- als softwarematig, en/of leg uit hoe een computer of bepaalt programma werkt. Daarnaast bouw ik zelf computers. Ik ben o.a. bekend met de volgende software pakketten: Microsoft, Adobe..

Ik heb veel ervaring met meeste programma’s en programmeertalen, uiteraard door mijn studie maar ook door veel zelf kennisbehoud.

Vormgeving

Inbrengen van creatieve ideeën en het beeld wat in het hoofd van een klant zit realiseren en digitaliseren in de vorm van drukwerk, een logo of een website. Het werken aan SQL databases en verschillende soorten CMS structuren. Maar vooral het werken aan lay-outs van templates met o.a. HTML, CSS en Javascript vind ik leuk. Ook vind ik mijn weg in php.

Hosting

Ik heb kennis van Windows en Linux servers. Zelf heb ik momenteel een aantal kleine …. servers online staan voor webhosting. Voor webhosting heb ik o.a. ervaring met Cpanel, Plesk, DirectAdmin, ISPmanager, Vesta, Sentora, Ajenti en Centos.

Autotechniek

Mijn kennis en interesse in auto’s heb ik van jongs af aan via mijn vader meegekregen. Ik repareer en los diverse problemen aan de motor, de ophanging en de carrosserie zelf op. Ook maak ik auto’s APK klaar.

Bouwkunde

Plannen, uittekenen en realiseren van ideeën binnen en buitenshuis. Zoals een verwarming aansluiten, leidingen leggen, een muur bouwen, isoleren, laminaat leggen, schilder- en tuinwerkzaamheden.

Allround Bestuurslid

Werven van nieuwe leden door middel van social media technieken. Het onderhouden van de website. Plannen en organiseren van lanparty’s en online toernooien. Oplossen van problemen en klachten. Voorzitter van vergaderingen en wanneer nodig notuleren.

WERKERVARING

Bent u een werkgever, en heeft u een nieuwe uitdaging voor mij? Om mijn volledig cv in te zien, kunt u contact opnemen, dan stuur ik deze toe. jsvdwoude(@)outlook.com