Over mij

Hoi Ik ben Jos, geboren en getogen in Groningen (1985)
Momenteel woon ik samen met mijn vriendin in Lewenborg met onze 6 katten en 1 hondje 🙂

Wij zijn momenteel druk aan het klussen in en om het huis.
Dat we gekocht hebben in 2019.

Ik ben een zelfstandige ondernemer, ik produceer websites. Zowel voor derden als voor mij zelf.
Op deze website plaats ik met mijn 2 rechter handen klusjes die ik uitvoer, dan wel hobbymatig.

“Door te doen leer je!”

Ik hou van aanpakken en heb een praktische insteek. Bij nieuwe of onbekende zaken doe ik wat onderzoek over de werkwijze en vervolgens voer ik het zelf -met succes- uit. Ik ben leergierig en wat ik leer voer ik graag meteen uit in de praktijk om ervaring op te doen.

Ik help graag mensen met problemen bij o.a. auto’s, computers, Huis bouw of andere techniek. Ik ben niet bang om mijn handen uit de mauwen te steken. Ik vind het zelfs leuk! Zodra er iemand moet verhuizen sta ik ook meteen vooraan, eem doorpakken zeg ik dan.

#Vroeger

Vroeger repareerde mijn vader, Sjack (Sake) van der Woude televisies. Had ook zijn eigen 2e hands winkel in de Oosterweg ter Groningen, repareerde en maakte ook zelf meubels.

Ik ben een 90s kind dus bij de opkomst van Computers lagen thuis televisies op de begane grond en boven allemaal pc’s waar ik aan sleutelde :P. Goeie oude tijd! Ook waren we samen bezig met auto’s, zo heb ik veel ervaring mee gekregen van jongs af aan, en geleerd om altijd eerst zelf te proberen! Jammer genoeg ben ik een nakomeling en was mijn vader al op leeftijd, en is hij heen gegaan in 2015 op 77 jarige leeftijd anders had ik nog veel meer mee kunnen krijgen van de oude stempel.

Net zoals mijn vader, van tv's, videorecorders, auto's tot aan houten meubels ben ik ook zo en dat vindt ik zo'n leuk trekje. Mijn kennis is zo breed geworden door de jaren heen en denk graag in oplossingen, dat ik graag overal aan sleutel, computers, auto's, huis, en ben ik ook die jongen die wordt opgeroepen als de Ziggo modem niet meer werkt!

Lees meer over mij