Over mij

Hoi Ik ben Jos, geboren en getogen in Groningen. Momenteel woon ik samen met mijn vriendin in Lewenborg met onze 5 katten en 1 hondje 🙂

Op deze website vind je mijn blog met klusjes die ik uitvoer, tevens mijn online cv en ook kunt u mij contacteren voor een klusje hier en daar.

“Door te doen leer je!”

Ik hou van aanpakken en heb een praktische insteek. Bij nieuwe of onbekende zaken doe ik wat onderzoek over de werkwijze en vervolgens voer ik het zelf -met succes- uit. Ik ben leergierig en wat ik leer voer ik graag meteen uit in de praktijk om ervaring op te doen.
Ik help graag mensen met problemen bij o.a. auto’s, computers, Huis of andere techniek. Ik ben niet bang om mijn handen uit de mauwen te steken en mocht het nodig zijn dan lig ik zonder nadenken onder een auto met pech in mijn nieuwe broek.

#Vroeger

Vroeger repareerde mijn vader, Sjack (Sake) van der Woude televisies. Had ook zijn eigen 2e hands winkel in de Oosterweg ter Groningen, repareerde en maakte zelf meubels.
Ik ben een 90s kind dus bij de opkomst van Computers lagen thuis televisies op de begane grond en boven allemaal pc’s waar ik aan sleutelde :P. Goeie oude tijd! Ook waren we samen bezig met auto’s, zo heb ik veel ervaring mee gekregen van jongs af aan, en geleerd om altijd eerst zelf te proberen! Jammer genoeg ben ik een nakomeling en was mijn vader al op leeftijd, en is hij heen gegaan in 2015 op 77 jarige leeftijd anders had ik nog veel meer mee kunnen krijgen van de oude stempel.

 

#Werkzaamheden

Alhoewel ik veel ervaring heb in de digitale wereld, en hier tevens voor ben opgeleid.. En ik vind het ook hartstikke leuk om websites te bouwen met alles daar omheen.
Maar ik geniet er nog meer van om met mijn handen te werken aan fysieke projecten.